Femra të panumërta ballafaqohen me dhimbje intensive gjatë menstruacioneve, prandaj me siguri se do të ndihen të lehtësuara kur ta dëgjojnë lajmin se një kompani i ka krijuar supozitorët vagjinal nga kanabisi për t’jua larguar dhimbjet.

Tamponët përmbajnë THC dhe CBD, të cilët janë dy përbërësit kryesorë aktivë të kanabisit dhe që janë përgjegjës për lehtësimin e dhimbjeve, relaksimin e muskujve dhe nervave, si dhe për stimulimin e lirimit të kimikaleve të lumturisë në tru, transmeton Telegrafi.

Femrat të cilat i kanë provuar këta tamponë pohojnë se janë shumë efektivë.

Megjithatë, në mënyrë që t’i blini këta tamponë, ju duhet t’i bashkoheni kolektivit të kompanisë “Floria” – e cila e ka krijuar këtë produkt” – dhe varësisht nga shteti ku jetoni, ju duhet at plotësoni një aplikacion bashkë me letrën e rekomandimit të doktorit.

Përndryshe, një paketim me katër tamponë të tillë kushton 44 dollarë.

Sipas sajtit zyrtar të kompanisë, ku mund të gjeni komente të shumta nga femrat që i kanë përdorur këta tamponë, ky produkt është krijuar ë veçanti për t’i liruar dhimbjet menstruale dhe është shumë efikas. /Telegrafi/