LAJMI I FUNDIT:

Menstruacionet

127 Artikuj

Katër probleme të shpeshta gjinekologjike

Katër probleme të shpeshta gjinekologjike

Këshilla mjekësore
Përse qentë më shumë i nuhasin femrat gjatë menstruacioneve

Përse qentë më shumë i nuhasin femrat gjatë menstruacioneve

Këshilla dhe arsye
Cikli menstrual dy herë në muaj: Shtatë shkaktarët e këtij fenomeni

Cikli menstrual dy herë në muaj: Shtatë shkaktarët e këtij fenomeni

Këshilla dhe arsye
Gjendja e lidhur me ciklin menstrual që shkakton shqetësim të madh

Gjendja e lidhur me ciklin menstrual që shkakton shqetësim të madh

Psikologji
A është noti gjatë menstruacioneve i sigurt dhe i shëndetshëm?

A është noti gjatë menstruacioneve i sigurt dhe i shëndetshëm?

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Pse dita e dytë e menstruacioneve konsiderohet si më e keqja?

Pse dita e dytë e menstruacioneve konsiderohet si më e keqja?

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Ngjyra e menstruacioneve zbulon ndryshime të rrezikshme në trupin e femrës!

Ngjyra e menstruacioneve zbulon ndryshime të rrezikshme në trupin e femrës!

Këshilla mjekësore
Çfarë do të thotë kur keni ovulacion me dhimbje: Sikleti momental është normal, por mund të jetë shenjë e pesë problemeve serioze

Çfarë do të thotë kur keni ovulacion me dhimbje: Sikleti momental është normal, por mund të jetë shenjë e pesë problemeve serioze

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Femra, është e dobishme të dini: Çfarë do të ndodhë kur menstruacionet kanë ngjyrë të zezë!

Femra, është e dobishme të dini: Çfarë do të ndodhë kur menstruacionet kanë ngjyrë të zezë!

Këshilla dhe arsye
Java e katërt e shtatzënisë: Menstruacionet nuk vijnë dhe testi tregon një rezultat pozitiv

Java e katërt e shtatzënisë: Menstruacionet nuk vijnë dhe testi tregon një rezultat pozitiv

Shtatzëna
Si funksionojnë menstruacionet në hapësirë? Përgjigjet astronautja duke treguar një fakt të çuditshëm

Si funksionojnë menstruacionet në hapësirë? Përgjigjet astronautja duke treguar një fakt të çuditshëm

Të tjera
Si ndikojnë menstruacionet në karrierën e një gruaje?

Si ndikojnë menstruacionet në karrierën e një gruaje?

Karriera
Brekët menstruale, gjithnjë e më të popullarizuara

Brekët menstruale, gjithnjë e më të popullarizuara

Bukuri dhe Kujdes
Menstruacionet pas lindjes mbase mund të ndryshojnë, ja çfarë mund të prisni

Menstruacionet pas lindjes mbase mund të ndryshojnë, ja çfarë mund të prisni

Këshilla dhe arsye
Ju dhembin sisët apo thimthat? Shkaktarë të dhembjes mund të jenë…

Ju dhembin sisët apo thimthat? Shkaktarë të dhembjes mund të jenë…

Këshilla dhe arsye
Dy herë perioda brenda një muaji: A është normale?

Dy herë perioda brenda një muaji: A është normale?

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Kur mund të prisni menstruacionet e para pas lindjes?

Kur mund të prisni menstruacionet e para pas lindjes?

Për nënat
Çrregullimet e ngrënies dhe cikli menstrual

Çrregullimet e ngrënies dhe cikli menstrual

Këshilla dhe arsye
Pozita më e mirë për gjumë gjatë “atyre ditëve”

Pozita më e mirë për gjumë gjatë “atyre ditëve”

Këshilla dhe arsye
Pyetjet më të shpeshta rreth menstruacioneve dhe përgjigjet e tyre

Pyetjet më të shpeshta rreth menstruacioneve dhe përgjigjet e tyre

Këshilla dhe arsye
“Shteti po takson menstruacionet” – organizata “Qika” me aksion para Qeverisë

“Shteti po takson menstruacionet” – organizata “Qika” me aksion para Qeverisë

Kosovë
Çfarë do të thonë menstruacionet e rreme dhe si të dallohen nga ato të vërtetat

Çfarë do të thonë menstruacionet e rreme dhe si të dallohen nga ato të vërtetat

Këshilla mjekësore
Kur është koha ta bëni testin e shtatzënisë? Për të pasur rezultatin të saktë, prisni këtë moment

Kur është koha ta bëni testin e shtatzënisë? Për të pasur rezultatin të saktë, prisni këtë moment

Dua bebe
Tri gjëra të cilat nuk duhet t’i bëni gjatë menstruacioneve: Femra, kujdes!

Tri gjëra të cilat nuk duhet t’i bëni gjatë menstruacioneve: Femra, kujdes!

Këshilla dhe arsye