LAJMI I FUNDIT:

Prindërit

403 Artikuj

Prindërit tregojnë një truk të pazakontë që e bën foshnjën të ndalojë së qari menjëherë

Prindërit tregojnë një truk të pazakontë që e bën foshnjën të ndalojë së qari menjëherë

Bebja këtu
Jam mësuese dhe kjo është arsyeja pse djalit tim nuk i jap smartfon

Jam mësuese dhe kjo është arsyeja pse djalit tim nuk i jap smartfon

Cult+
Në vend që të kërcënoni fëmijët – shpjegoni pasojat

Në vend që të kërcënoni fëmijët – shpjegoni pasojat

Këshilla për prindër
Shprehitë e këqija që fëmijët zakonisht i marrin nga prindërit e tyre

Shprehitë e këqija që fëmijët zakonisht i marrin nga prindërit e tyre

Prindër dhe fëmijë
Rripi lidhës për fëmijët mund të ndikojë negativisht në zhvillimin e tyre

Rripi lidhës për fëmijët mund të ndikojë negativisht në zhvillimin e tyre

Prindër dhe fëmijë
Si ta ndihmoni fëmijën tuaj të përqendrohet më mirë

Si ta ndihmoni fëmijën tuaj të përqendrohet më mirë

Këshilla për prindër
Faza kur fëmija thotë gjithmonë – jo

Faza kur fëmija thotë gjithmonë – jo

Këshilla për prindër
Fëmija dënohet dhe shpërblehet në të njëjtën mënyrë: Psikologët zbulojnë se si të mos gaboni në edukimin e tyre!

Fëmija dënohet dhe shpërblehet në të njëjtën mënyrë: Psikologët zbulojnë se si të mos gaboni në edukimin e tyre!

Këshilla për prindër
Përse fëmijët gënjejnë?

Përse fëmijët gënjejnë?

Prindër dhe fëmijë
Asnjë prind nuk është perfekt: Gjashtë mënyra sesi ata ndikojnë negativisht në rritjen e fëmijëve të tyre

Asnjë prind nuk është perfekt: Gjashtë mënyra sesi ata ndikojnë negativisht në rritjen e fëmijëve të tyre

Këshilla për prindër
Si ta ngrini siç duhet beben: Mos e kapni nën sqetull, gjëja më e rëndësishme është të vendosni duart në këto dy vende

Si ta ngrini siç duhet beben: Mos e kapni nën sqetull, gjëja më e rëndësishme është të vendosni duart në këto dy vende

Këshilla për prindër
Prindërve nuk u pëlqen i dashuri im – çfarë të bëj?

Prindërve nuk u pëlqen i dashuri im – çfarë të bëj?

Këshilla dhe arsye
Çfarë kujtojnë fëmijët më shumë nga prindërit e tyre?

Çfarë kujtojnë fëmijët më shumë nga prindërit e tyre?

Prindër dhe fëmijë
Pse fëmija nuk flet pavarësisht trajtimeve të logopedit? Prindërit bëjnë një gabim kyç në të ushqyerit që çon në probleme

Pse fëmija nuk flet pavarësisht trajtimeve të logopedit? Prindërit bëjnë një gabim kyç në të ushqyerit që çon në probleme

Të tjera
Këshillojnë psikologët: Asnjëherë mos i përdorni këto fraza kur flisni me fëmijët

Këshillojnë psikologët: Asnjëherë mos i përdorni këto fraza kur flisni me fëmijët

Prindër dhe fëmijë
Dy aftësitë që duhet t’u jepni fëmijëve tuaj për një jetë të suksesshme!

Dy aftësitë që duhet t’u jepni fëmijëve tuaj për një jetë të suksesshme!

Këshilla Lifestyle
Shmangni përdorimin e telefonit para fëmijëve

Shmangni përdorimin e telefonit para fëmijëve

Këshilla për prindër
Çfarë nuk duhet t’i thoni fëmijës nëse mësoni se është duke gënjyer

Çfarë nuk duhet t’i thoni fëmijës nëse mësoni se është duke gënjyer

Prindër dhe fëmijë
E thotë shkenca: Fëmijët më të suksesshëm kanë prindër që bëjnë këto pesë gjëra

E thotë shkenca: Fëmijët më të suksesshëm kanë prindër që bëjnë këto pesë gjëra

Lifestyle
Metoda revolucionare e edukimit: A keni dëgjuar për rregullin 3-6-9-12

Metoda revolucionare e edukimit: A keni dëgjuar për rregullin 3-6-9-12

Këshilla Lifestyle
Gjërat që kurrë nuk duhet t’ua thoni adoleshentëve tuaj: Kjo do ta bëjë jetën më të lehtë

Gjërat që kurrë nuk duhet t’ua thoni adoleshentëve tuaj: Kjo do ta bëjë jetën më të lehtë

Këshilla Lifestyle
Katër shenja se jeni rritur nga prindër tepër kritikë

Katër shenja se jeni rritur nga prindër tepër kritikë

Prindër dhe fëmijë
Provoni këto mënyra natyrale dhe të sigurta për të liruar hundët e bllokuara të fëmijës

Provoni këto mënyra natyrale dhe të sigurta për të liruar hundët e bllokuara të fëmijës

Këshilla mjekësore
90% e prindërve e bëjnë këtë gabim që i vë në rrezik bebet e tyre

90% e prindërve e bëjnë këtë gabim që i vë në rrezik bebet e tyre

Këshilla për prindër