LAJMI I FUNDIT:
BP Home

BP Home

19 Artikuj

Info

BP Home Investment është lider në tregtim, ndërtim dhe projekte të patundshmërive duke siguruar nivelin më të lartë të shërbimeve mes kompanive që veprojnë në këto industri dhe në mënyrë të vazhdueshme sjell vlera superiore që janë aftësi thelbësore konkurruese të çdo projekti.

“Bp Home” e vëllezërve nga Mitrovica, shpallet në mesin e 10 taksapaguesve të vitit 2022 në Kosovë

“Bp Home” e vëllezërve nga Mitrovica, shpallet në mesin e 10 taksapaguesve të vitit 2022 në Kosovë

Financa
Komuniteti në lagje është vlerë e çmuar

Komuniteti në lagje është vlerë e çmuar

Marketing
Banorët flasin për lagjen “Qershia” – shprehen të lumtur me komunitetin, sigurinë dhe qetësinë!

Banorët flasin për lagjen “Qershia” – shprehen të lumtur me komunitetin, sigurinë dhe qetësinë!

Marketing
Si është të rritesh në shtëpi?

Si është të rritesh në shtëpi?

Marketing
Cilat janë përparësitë e të jetuarit në shtëpi?

Cilat janë përparësitë e të jetuarit në shtëpi?

Marketing
S’ka si n’shpi, s’ka si n’Qershi

S’ka si n’shpi, s’ka si n’Qershi

Marketing
Me projektet e ‘BP Home’ përfiton ekonomia e Kosovës dhe diaspora shqiptare

Me projektet e ‘BP Home’ përfiton ekonomia e Kosovës dhe diaspora shqiptare

Albert Spahiu
“BP Home”, në 20 vjetorin e themelimit, hap fabrikën për shtëpi modulare, synon depërtimin në tregun ndërkombëtar

“BP Home”, në 20 vjetorin e themelimit, hap fabrikën për shtëpi modulare, synon depërtimin në tregun ndërkombëtar

InstaBuilt
Ofertë për bashkëpunim mes Diasporës shqiptare dhe Kosovës nga BP Home Investment

Ofertë për bashkëpunim mes Diasporës shqiptare dhe Kosovës nga BP Home Investment

Marketing
BP Home Investment dhe NLB Banka nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi për projektin ‘’Qershia e Madhe’’

BP Home Investment dhe NLB Banka nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi për projektin ‘’Qershia e Madhe’’

Marketing
Me ‘’Zonën për Procesim të Eksporteve’’ do të shpërthej ekonomia e Kosovës – Qindra vende të reja për punë

Me ‘’Zonën për Procesim të Eksporteve’’ do të shpërthej ekonomia e Kosovës – Qindra vende të reja për punë

InstaBuilt
Humbën gjithçka në luftë, sot po ndërtojnë botën nga Kosova

Humbën gjithçka në luftë, sot po ndërtojnë botën nga Kosova

InstaBuilt
Kompania që do të ndërtojë botën nga Kosova

Kompania që do të ndërtojë botën nga Kosova

InstaBuilt
Në lagjen “Qershia” për 60 sekonda – shikoni videon si të arrini te Qershia

Në lagjen “Qershia” për 60 sekonda – shikoni videon si të arrini te Qershia

Marketing
Top 5 arsyet pse duhet të bleni shtëpi në lagjen Qershia në Veternik

Top 5 arsyet pse duhet të bleni shtëpi në lagjen Qershia në Veternik

Marketing
Shembull i një lideri të vërtetë biznesi – emaili i tij drejtuar stafit!

Shembull i një lideri të vërtetë biznesi – emaili i tij drejtuar stafit!

Marketing
Rrëfim i pabesueshëm i suksesit, kur zgjidhet profesioni i duhur

Rrëfim i pabesueshëm i suksesit, kur zgjidhet profesioni i duhur

Marketing
Faktorët që duhet t’i keni parasysh kur bleni shtëpi

Faktorët që duhet t’i keni parasysh kur bleni shtëpi

Marketing
Lagjja Qershia me konceptin smart home (Foto)

Lagjja Qershia me konceptin smart home (Foto)

Marketing