LAJMI I FUNDIT:

Top 5 arsyet pse duhet të bleni shtëpi në lagjen Qershia në Veternik

Top 5 arsyet pse duhet të bleni shtëpi në lagjen Qershia në Veternik

E dizajnuar me arkitekturën më moderne, që të ju mundësohet të bëni një jetë me standardet më të larta, Lagjja Qershia është destinacioni i familjes tuaj.

Mbi 130 shtëpi në një lagje të vetme, me sistemin “smart home”, me një jetë plot shije që krijon pikëpamje të re për mënyrën e të jetuarit, kjo është Lagja Qershia.

Një lagje moderne me konceptin “eco-green” dhe “smart-home”. Në një nga zonat më të dëshiruara për banim, në Veterrnik Prishtinë. Një ikonë mahnitëse me pronësi të përhershme, e inspiruar nga bota e luksit, me lokacion shumë atraktiv dhe pamje magjepse, e siguruar me kamera, hyrje të kontrolluara dhe mirëmbajtje për shtëpinë dhe për lagjen, padyshim që e bëjnë lagjen më të kërkuar në Prishtinë.

POR CILAT JANË TOP 5 ARSYET PSE FAMILJA JUAJ DUHET TË BËHET ME SHTËPI NË LAGJEN QERSHIA?

Arsyeja e parë, padyishm që është aspekti ekonomik. Për 8-10 vite, ju do t’a ktheni investimin përmes qira-dhënies apo nëse e shitni shtëpinë, në momentin që Lagjja përfundon, çmimi i shitjes do të jetë 20% më i lartë prej atij që e keni blerë ju sot;

Arsyeja e dytë është aspekti juridik. Toka është private. Jo e privatizuar për 99 vite. Lagjja është në komunën e Prishtinës dhe ka fletë poseduese për truall dhe shtëpinë dhe e cila mund të përdoret për hipotekë, për financim të menjëhershëm, me pagesë, me këste për 30 vite nga bankat e Kosovës.

Arsyeja e tretë është aspekti arkitektonik. Një dizajn i menduar mirë. Me vija të pastërta të arkitekturës perëndimore, ku reflekton përsosshmëri dhe stil, organizim i duhur i shtëpisë, intimitet dhe jo geto koncept.

Arsyeja e katërt është aspekti social. Komunitet i duhur. Ambient si për fëmijët ashtu edhe për prindërit tuaj, i dizajnuar për të gjitha grup-moshat. Lagjja do të ketë objekte përcjellëse: kopsht për fëmijë, terene sportive, market brenda lagjes, me konceptin ushqim dhe kafe.

Arsyeja e pestë është aspekti psikologjik. Lagjja është e tipi të mbyllur. Hyrje dalje me kartela, kamera perimetrike në tërë lagjen, ndriçim i mençur, ambiente të destinuara për të gjitha nevojat. Siguri për investimin dhe familjen tuaj.

Dhe jo vetëm kaq! Shtëpitë janë në ofertë speciale deri më 15 Nëntor 2018. Zgjedhe “Qershinë” tënde me çmim konkurrues por me kualitet të lartë dhe të garantuar. Rezervo tani datën për t’a parë nga afër shtëpinë e ëndrrave: 049/999-904 apo 049/174-800.