LAJMI I FUNDIT:

Në lagjen “Qershia” për 60 sekonda – shikoni videon si të arrini te Qershia

Në lagjen “Qershia” për 60 sekonda – shikoni videon si të arrini te Qershia

Qershitë janë pjekur dhe ato janë më afër se kurrë.

Mos i humbisni “Qershitë e fundit” nga oferta fantastike në lagjen “Qershia”.

Gjithësej janë 130 shtëpi të tipit A (200 metra katror) dhe B (202 metra katror) dhe C (249 metra katror), ku do të gjeni rehatinë me komoditet të pakrahasur në Prishtinë në arkitekturë të pastër që është refleksion i përsosshmërisë në stil.

Për të parë lokacionin e sakt dhe si të shkoni deri te lagjja “Qershia” shikoni videon më poshtë:

Lagjja “Qershia” shërben si shembull pozitiv, ku klientëve u ofrohet vetëm kualitet maksimal në ndërtim, ku janë përdorur materialet e top brendeve botërore në fushën e ndërtimit.

KNAUF, Bauder, Termpopan, JUB, Ecotop, Tondach, Basf, Weber, Salamander, Grohe, Lesna, Sto, Prum, Dierre, Rehau, Schneider Electric, Vaillant, PoFix, FunderMax, Giter, Tece, janë vetëm disa prej brendeve që janë përdorur në ndërtimin e lagjes “Qershia”.

E më e mira qëndron te lokacioni, pasi “Qershia” gjendet afër qytetit, e larg zhurmës dhe pluhurit të asfaltit.

Për plot me hapësira të gjelbëruara, çerdhe për fëmijë e ambiente relaksuese për të rriturit – lagja “Qershia” është vërtet ajkë e kryeqytetit.

Zgjedhe “Qershinë” tënde sot.
Kontakt: 049/174-800; 049/999-904
E-mail: info@bp-home.com