Suning Group ka konfirmuar mbështetjen e Interit me ose pa ndihmë shtesë të jashtme, por ka shtuar se është gjithashtu e arsyeshme dhe e kujdesshme të shikosh jashtë për investitorë të përshtatshëm.

Inter Media dhe Communication Spa, menaxheri dhe operatori i vetëm i biznesit të medias, transmetimit dhe sponsorizimit të Inter lëshoi ​​raportin financiar për gjashtë muajt e parë të sezonit 2020-21.

Suning ka konfirmuar se ata po kërkojnë partnerë që mund të ndihmojnë grupin të mbështesë Interin.

Suning në emergjencë të plot, kërkohen fonde prej 200 milionë euro për të shpëtuar Interin Suning në emergjencë të plot, kërkohen fonde prej 200 milionë euro për të shpëtuar Interin

“Si pjesë e strukturës së vazhdueshme të kapitalit dhe menaxhimit të likuiditetit, biznesi dhe pronësia jonë janë në bisedime për të ofruar një numër zgjidhjesh në këtë drejtim”.

“Ndërsa Suning ka konfirmuar angazhimin e tyre për mbështetjen e vazhdueshme financiare të klubit me ose pa mbështetje shtesë të jashtme, është gjithashtu e arsyeshme dhe e kujdesshme të shikosh jashtë”.

Moratti flet për situatën e Suning dhe shitjen e mundshme të Interit Moratti flet për situatën e Suning dhe shitjen e mundshme të Interit

“Me këtë në mendje Suning caktoi këshilltarët kryesorë në Azi për të punuar me ta për të gjetur partnerë të përshtatshëm, qoftë me një injeksion të kapitalit ose ndryshe”.

“Bisedimet me partnerët kryesorë të mundshëm në këtë drejtim mbeten të vazhdueshme”, thuhet në komunikatën e lëshuar. /Telegrafi/