Qyteti pritës: Doha

Kapaciteti: 80 mijë

Ndeshjet e planifikuara: Të gjitha ndeshjet, përfshirë edhe ndeshjen finale

Ky stadium ndodhet në seksionin Al-Daayen, i cili është pjesë e planit të zhvillimit të Lusail City. Ai është një nga stadiumet kryesore të Kampionatit Botëror të Futbollit “Katar 2022” dhe do të presë ceremoninë përmbyllëse të turneut.

Tifozët do të mund të arrijnë aty nëpërmjet rrugëve të rinovuara së fundmi, Metrosë së Dohas ose shërbimit të transportit të lehtë “Lusail Light Rail Transit”. Ndërkaq, ata mund ta kalojnë kohën e tyre nëpër parqe të ndryshme ose në parkun tematik (qyteti i argëtimit).

Video

Reklama