Pas vendimit të Ivanovit për të falë politikanë ka ngritur në protesta masive qytetarët në Shkup, Manastir, Strumicë, dhe për sot në ora 12 me orën lokale është njoftuar për protestë para Ambasadës së Maqedonisë në Washington.

Njoftimi për thirrje në protestë është postuar në Facebook:

Bashkëqytetarë të dashur,
Ju bëjmë thirrje për një protestë paqësore para Ambasadës së Republikës së Maqedonisë në Uashington këtë javë me datë 17 April 2016 në ora 12. Kjo protestë është në shenjë e mbështetjes për bashkëqytetarët tanë që luftojnë për liri, drejtësi dhe demokraci në Maqedoni, transmeton TetovaSot.

“Protestojnë për një Maqedoni më të mirë, sundimin e ligjit, gjyqësor të pavarur, media të lira, qeveri demokratike, tolerancë e diversitetit, shoqërisë civile me zgjedhjen e duhur”!/Telegrafi/

Shihemi të dielën në ora 12 para ambasadës! Përshëndetje!
Adresa 2129 Wyoming Ave NW, Washington, DC 20008