Në GjirafaVideo sonte luhet Tap n’Shije, ku ju mund të luani dhe të argëtoheni me quizin e dashur. Normalisht as befasitë dhe shpërblimet nuk mungojnë.

Në ora 19:00, Ardiana Matoshi, aktorja e njohur dhe njëkohësisht moderatorja e Tap n’Shije, do ta bëjë hapjen e quizit, e disa minuta më vonë, do të lexojë pyetjen e parë, nga dhjetë pyetjet që ka ky quiz.

Dhjetë pyetjet me nga katër alternativa do t’i shpallin tre fitues të cilët do të fitojnë shpërblime shumë interesante. Si gjithmonë, komentuesit më të mire i dhurohet një surprizë!

Kliko këtu për t’u regjistruar.

Shpërblimet për sonte janë këto:

Vendi i parë: Telefon Xiaomi Redmi 8
Vendi i dytë: Figaro Remington
Vendi i tretë: Xhup Adidas

Duke luajtur TapQuiz ju do të pajiseni edhe me Tap tituj, të përbërë nga: Emblemat, Gradat e Nderit dhe Gradat Rrufe për të cilat mund të mësoni më shumë duke klikuar këtu.

Që të luani Tap n’Shije, ju duhet të regjistroheni. Hapja e regjistrimit bëhet në ora 15:00 ndërsa mbyllet para fillimit të pyetjes së parë.

Që të regjistroheni, ndiqni këto hapa:

Hyni në GjirafaVideo.com
– Kliko mbi Live TV
– Klikoni tek video me titull “Tap n’Shije by GjirafaVideo”
– Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni
– Klikoni “Hyr në quiz”
– Bëhuni gati për lojë

Kliko këtu për t’u regjistruar.