Duke filluar nga ora 20:45, Sport Kosova 1 dhe Super Sport 3 sjellin ndeshjen me kualitetin më të mirë të videos të shumëpriturën midis Kosovës dhe Malit të zi, në kuadër të kualifikimeve për ‘Euro 2020’.

Ndërsa të shtunën, sjell ndeshje të tjera midis Gjermanisë dhe Bjellorusisë, Italisë dhe Greqisë, Turqisë dhe Francës, por më e rëndësishmja është ajo midis Islandës dhe Shqipërisë, e cila do të transmetohet direkt nga ora 15:00, në Super Sport Kosova 1 dhe Super Sport 2.

Të gjitha lajmet nga Përfaqësuesja e Kosovës Të gjitha lajmet nga Përfaqësuesja e Kosovës

Përderisa, vikendi mbyllet me ndeshjet kryesore të vendit të tretë dhe të katërt në Ligën e Kombeve, që do të transmetohet nga ora 17:00 in SSK1/ SS2 dhe Finalja e Ligës së Kombeve, nga 20:45 në SSK1/SS2.

IPKO është sponsor përgjithshëm i ekipit të Kosovës, i cili të hënën do të zhvillojë ndeshje kundër Bullgarisë nga ora 20:45, në SSK1/SS3. Ndërsa do të përmbyllet të martën me lojën midis Shqipërisë dhe Moldavisë (11 qershor), në të njëjtën kohë, nga 20:45.

Ndeshjet e UEFA Liga e Kombeve + final four, finale dhe Euro Qualifiers, transmetohen me të drejta ekskluzive në platformën IPKO-Digitalb. IPKO, si lider në ofrimin e përmbajtjes më të mirë sportive, do të transmetoj ekskluzivisht 1000 ndeshje futbollistike për klientët e saj.