0Shares

Fëmijët janë e ardhmja e botës, e në mënyrë që kjo e ardhme të jetë e bukur dhe e shëndetshme, atëherë duhet t’i kushtohet vëmendje e veçantë ushqimit të fëmijëve.

Podravka ka arritur të krijojë ushqimin që përmban të gjithë përbërësit e nevojshëm për rritjen dhe zhvillimin e fëmijës duke prodhuar produktet Lino të cilat i ruajnë karakteristikat funksionale dhe ushqyese.

Produktet Lino përmbajnë një kombinim të mineraleve dhe vitaminave (A, B1, B2, B6, C, D dhe E, niacin dhe acid folik), që kontribuojnë në rritjen dhe zhvillimin e drejtë të organizmit të fëmijës. Karakteri kryesor i ushqimeve Lino është arushani i vogël Lino, i cili i udhëheq fëmijët nëpër botën e të natyrës ku i përzgjedh vetëm frutat më të mira dhe më të shëndosha.

Lino drithërat janë ndër burimet më të mira të energjisë së shpejtë dhe janë duke u bërë zgjedhja e parë në të ushqyerit e fëmijës.

• Përmbajnë materie të rëndësishme ushqyese, të domosdoshme për rritjen dhe zhvillimin e fëmijës
• Shije të mrekullueshme dhe të lehta për gëlltitje
• Mundësojnë tretje të lehtë dhe absorbim të të gjithë energjisë
• Të pasura me vitamina dhe minerale
• Nuk përmbajnë konservanse, ngjyra artificiale dhe aditivë të tjerë

Për më shumë, vizito www.lino.al

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)