Gjeni një dozë inspirimi

Pandemia e coronavirusit shumicën e njerëzve e ka detyruar që punën e zyrës ta transferojnë në shtëpitë e tyre.

Që në fillim, tavolina e trapezarisë, tavolina e mesit në dhomën e ndenjës dhe krevati janë bërë zyra të improvizuara, mirëpo koha ka treguar që këto janë larg opsionit cilësor, sepse e pëson shpina.

Pos që nuk janë të rehatshme, nuk janë as produktive, transmeton Telegrafi.

Prandaj ne kemi gjetur dhjetë ide të shkëlqyeshme për rregullimin e këndit të punës në shtëpi i cili do të jetë vend i inspirimit dhe i motivimit për punë.

/Telegrafi/