Ne i shohim të famshmit tanë të preferuar çdo ditë në TV dhe jo gjithmonë vërejmë sa kanë ndryshuar pak nga pak me kalimin e viteve.

Por nganjëherë ne ndjehemi të mahnitur me atë se si një aktor ka ndryshuar pasi ka parë një film të vjetër, për shembull.

Koha po kalon, kjo është arsyeja pse është kaq interesante të krahasosh aktorët me atë se si dukeshin atëherë me paraqitjen e tyre tani.

Tetë mesazhet e fshehura që tregojnë një anë të thellë të filmave të animuar nga "Disney" Tetë mesazhet e fshehura që tregojnë një anë të thellë të filmave të animuar nga "Disney"

Bright Side ka sjell së fundmi një krahasim të 15 yjeve të famshëm se si duken tani, dhe si dukeshin kur filluan karrierën e tyre. /Telegrafi/

1. Robert Downey Jr.

2. Lady Gaga

3. Beyoncé

4. Ryan Reynolds

5. Bradley Cooper

6. Uma Thurman

7. George Clooney

8. Victoria Beckham

9. Haley Joel Osment

10. Daniel Craig

11. Keanu Reeves

12. Blake Lively

13. Charlize Theron

14. Hugh Jackman

15. Jason Momoa