LAJMI I FUNDIT:

Si foshnje e kishte braktisur e ëma në kontejnerët e mbeturinave, sot ka në pronësi kompaninë që vlenë 62 milionë dollarë

Si foshnje e kishte braktisur e ëma në kontejnerët e mbeturinave, sot ka në pronësi kompaninë që vlenë 62 milionë dollarë

Emri i Freddie Figgers është një prej atyre që këto ditë po përmendet më së shumti nëpër rrjete sociale, kjo për faktin se bëhet fjalë për një burrë të cilin e ëma e kishte braktisur kur ishte foshnje duke e lënë në kontejnerët e mbeturinave, kurse sot është në krye të një kompanie që vlenë 62 milionë dollarë.

Në fakt ai ka lindur në Florida dhe menjëherë pas lindjes e ëma e kishte braktisur, kurse ishte adoptuar nga Neithan dhe Betty Figgers kur ishte vetëm dyvjeçar, transmeton Telegrafi.

Freddie, 30-vjeç, është një inovator, më saktësisht themelues dhe njëherit drejtor ekzekutiv i kompanisë “Figgers Comunications”, kurse nga fëmijëria merret me teknologji informative.

Si 9-vjeçar kishte rregulluar pa ndihmën e askujt kompjuterin personal që ia kishin blerë, kurse si 12-vjeçar arriti ta zë pozitën e teknikut në një kompani të teknologjisë informative, e vetëm tre vite më vonë themeloi kompaninë e tij që sot  është shumë e njohur. /Telegrafi/