Është mëse normale të dukeni dhe të ndiheni ndryshe nga ç’ishit në gjimnaz. Kjo, vlen patjetër edhe për personazhet e famshëm

Për sa i përket pamjes, këto gra kanë ndryshuar shumë, duke nisur nga ndryshimet drastike në flokë e deri te grimi karakteristik.

Këtë javë, aktorja Christina Hendricks postoi një foto nga adoleshenca ku dukej si krejt e kundërta e asaj që është tani.

Ndërsa Madonna, para se të bëhej mbretëresha e popit, kishte kaçurrela zeshkane, të gjata deri në bel. Reese Witherspoon, në adoleshencë, kaloi nga floku natyral në bionden e përjetshme që është sot.

Drew Barrymoore, figura e viteve ’90, e zëvendësoi buzëkuqin bojëkafe me tonalitete të të kuqes e vjollcës, ndërsa Zow Kravitz e Lena Dunham, vendosën të presin flokët shkurt.

Kim Kardashian e Nicki Minaj janë kameleonë, e medoemos i janë rikthyer një ose disa herë stilit të gjimnazit.

Christina Hendricks

Madonna

Reese Witherspoon

Nicki Minaj

Jennifer Aniston

Kim Kardashian

Drew Barrymore

Zoe Kravitz

Mandy Moore

Pamela Anderson

Lena Dunham