Fondacioni (bazë sherku), pudra, lapsi i vetullave dhe shkëlqyesi i buzëve janë vetëm disa prej gjërave që ndihmojnë në arritjen e një fytyre të përsosur.

Përkundër kësaj, shumë artiste të famshme kanë provuar se të kesh një fytyrë të freskët mund të jetë akoma më mahnitëse për sa kohë që ke vetëbesim.

Bright Side sjell 15 fotografitë e yjeve të njohura që na bëjnë të ndjejmë se është mirë ta lëmë lëkurën tonë të pastër dhe të shfaqim dukjen natyrale.

1. Anne Hathaway

2. Emma Watson

3. Kourtney Kardashian

4. Chrissy Teigen

5. Celine Dion

6. Demi Lovato

7. Helen Mirren

8. Jennifer Garner

9. Jessie J

10. Kate Hudson

11. Kelly Clarkson

12. Lana Del Rey

13. Oprah Winfrey

14. Salma Hayek Pinault

15. Serena Williams

/Telegrafi/