0Shares

Qamile Fetahaj Kajtazi

Në një enë qitet e bardha e vezëve dhe rrahet derisa të mpikset. Pastaj i shtohet limoni e kripa. Lëngu i mishit hiqet nga zjarri dhe 3-4 minuta para se të shërbehet, shkuma i qitet me një lugë çaji.

5 Toptha nga shkuma e vesë

Përbërësit:
* Për 1l lëng mishi
* 2 ve
* 3-4 pika limoni
* kripë

Librin me receta “Befasi të kuzhinës”, mund ta porositni online në webfaqen www.befasitekuzhines.com

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)