Këngëtari i njohur amerikan, Robbie Williams, duket se ka bërë një hap shumë të rëndësishëm në jetën e tij.

Sipas Mirror, ai thuhet se ka blerë një rezidencë në Zvicër, vlera e së cilës arrin deri në 24 milionë dollarë.

46-vjeçari edhe gjatë pandemisë coronavirus kishte treguar se jetonte së bashku me familjen e tij, në pot ë njëjtin vend.

Foto: Mirror

Ani pse qëndrimi nuk pretendohej të ishte I përhershëm, duket se Willians e ka ndryshuar mendjen.

Ndërkohë, ai dhe bashkëshortja Ayda, përfshirë edhe katër fëmijët tashmë janë shpërngulur në shtëpinë afër liqenit Geneva.

Foto: Mirror

Tutje theksojmë se artisti edhe gjatë pandemisë kishte shpenzuar kohën edhe në mal, gjë që i ndihmonte për shëndetin mendor. /Telegrafi/

Foto: Mirror