LAJMI I FUNDIT:

Qeveria emëron bordet e përkohshme të KRU ‘Gjakova’ dhe KRU ‘Mitrovica’

Qeveria emëron bordet e përkohshme të KRU ‘Gjakova’ dhe KRU ‘Mitrovica’

Me propozimin e Ministrisë së Ekonomisë, Qeveria ka emëruar bordet e përkohshme në Ndërmarrjen Publike Qendrore KRU “Gjakova” dhe Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Mitrovica”.

Në KRU “Gjakova” janë emëruar:
1. Urim Gashi, kryesues
2. Mevlyde Kelmendi Begolli, anëtare
3. Atdhetare Kelmendi, anëtare
4. Islam Hasani, anëtar.


Në KRU “Mitrovica” janë emëruar:
1. Zijadin Lutolli, kryesues
2. Teuta Ukshini Aliu, anëtare
3. Kumrije Kelmendi Aliu, anëtare
4. Fadil Berisha, anëtar.