0Shares

Është hedhur në internet një video e shkurtër, që besohet të jetë filmuar diku në Shtete e Bashkuara, ku tregohet për afërsinë që ka qeni ne pronarin e tij.

Burri që sapo është kthyer nga puna, bllokohet n tërësi nga kafsha shtëpiake e cila më nuk e lë të largohet, duke dashur që ta ketë vetëm për vete, transmeton Telegrafi.

“Tani je vetëm i imi dhe nuk të lë që të largohesh, sepse do luajmë së bashku”, është përshkrimi i ngjarjes.

Rasti është pëlqyer nga shumë shikues, të cilët kanë komentuar se si gëzohet qeni tyre kur ata kthehen në shtëpi. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)