Traileri zyrtar i “Coming 2 America” sjell rikthimin e një ikone.

Reklama

Eddie Murphy është përsëri si mbreti Akeem i Zamunda dhe me të është po ashtu një kast i mbushur me fytyra të njohura.

Arsenio Hall është përsëri si shoku më i mirë i Akeem, Semmi dhe Shari Headley kthehet si gruaja e Akeem, mbretëresha Lisa.

Foto: YouTube

Së bashku me aktorët që u rikthyen, një mori fytyrash të freskëta në serial i japin jetë të re filmit.

Jermaine Fowler dhe Leslie Jones luajnë role kryesore si njerëz nga e kaluara e Akeem dhe filmi do të ndjekë këtë të fundit ndërsa ai përgatit djalin e tij për të marrë rolin e mbretit të Zamunda një ditë.

Reklama

Është dëshira e fundit e ish-mbretit Jaffe (James Earl Jones) që Akeem të gjejë djalin e tij në mënyrë që ai të ketë një trashëgimtar mashkull në fron. Gjithashtu me kastin u bashkuan edhe Wesley Snipes, Kiki Layne dhe Teyana Taylor.

Reklama
Filmi “Coming 2 America” publikohet në mars të vitit 2021 në Amazon Filmi “Coming 2 America” publikohet në mars të vitit 2021 në Amazon

Traileri shkon më thellë në komplot këtë herë, me princin Akeem që u kthye në Amerikë me Semmi për të kërkuar djalin e tij të humbur prej kohësh.

Duket sikur “Coming 2 America” do të jetë në gjendje të eksplorojë Zamunda në një mënyrë që “Coming to America” nuk ishte.

Filmi i vitit 1988 u zhvillua kryesisht në New York, por me buxhetin e filmit të dytë, adhuruesit më në fund do të zbulojnë vendlindjen e Akeem. Do të jetë gjithashtu një kënaqësi për të parë rolet e kundërta – djali i Akeem duket se do të marrë rolin që babai i tij luajti në filmin e parë teksa ai u përshtatet zakoneve të Zamunda, një kulturë që është shumë më ndryshe.

Reklama
Reklama

Edhe pse traileri mbështetet shumë tek komedia, ka edhe intriga politike që duket. Karakteri i Snipes, gjenerali Izzi, dëshiron të marrë përsipër Zamunda dhe ai ka një përçmim të qartë për Akeem.

“Coming 2 America” ndërkohë do të publikohet në mars të këtij viti në Amazon. /Telegrafi/