Të dielën në orën 20:00, në kanalin T7 dhe në GjirafaVideo në ora 21:00 u publikua premiera e episodit të parë të serialit më të ri dramë-krim Rrushe, të prodhuar nga GjirafaStudios.

Seriali i shumëpritur Rrushe sonte filloi rrugëtimin, me premierën në kanalin T7 dhe në GjirafaVideo.

Episodi i parë i serialit na njoftoi me personazhet kryesore, familjën Pirulli, me Vesa Pirullin, e luajtur nga aktorja Doresa Rexha, në rolin kryesor. Seriali na njoftoi edhe me Mentor Pirullin (Shkumbin Istrefi), Merita Pirullin (Aurita Agushi) e me fëmijët e familjes Blerta dhe Armend Pirulli (Ema Koxha dhe Andi Bajgora).

Foto: GjirafaVideo

Episodi i parë i serialit pati shumë ndodhi, të cilat besojmë se do të trajtohen e zhvillohen në episodet në vazhdim.

Rrushe është serial që trajton dy periudha kohore, me të cilat publiku do të njoftohet në episodet në vazhdim, më saktësisht të dieleve nga ora 20:00 në T7, dhe nga ora 21:00 në GjirafaVideo.

Episodin e parë të serialit Rrushe mund ta ndiqni më poshtë.