Fondi privat i kapitalit BC Partners po konsideron blerjen e aksioneve në Inter, por pse janë Suning Group të gatshëm të shesin aksionet në Nerazzurri.

Drejtori i Interit, Beppe Marotta konfirmoi se Suning po konsideron shitjen e disa aksioneve në klub dhe Sky Sport Italia njoftoi se BC Partners kanë filluar analizimin e llogarive të klubit.

Gazetarja e Sky Sport Italia, Mariangela Pira sqaron se Presidenti Steven Zhang ‘kujdeset për ekipin por ka nevojë për të ardhura prej të paktën 200 milionë eurosh’.

Blerësit potencial të Interit, BC Partners fillojnë analizat financiare të klubit Blerësit potencial të Interit, BC Partners fillojnë analizat financiare të klubit

Prandaj, hyrja e BC Partners do të ishte e dobishme, pasi ‘investitori beson në klub dhe e konsideron atë një projekt solid me burime të mëdha’.

Reklama

Il Corriere dello Sport raporton se një takim i jashtëzakonshëm i bordit të drejtorëve do të zhvillohet sot (e enjte), me Steven Zhang që merr pjesë në distancë nga Kina, duke diskutuar të ardhmen e klubit. /Telegrafi/

Reklama