Të gjithë prindërit kanë dëshirë, që dhomat e fëmijëve të tyre të jenë të bukura, përplot lodra dhe dekorime, por mundësitë ekonomike shpesh e pamundësojnë realizimin.

Për këtë arsye, disa janë bërë kreativ dhe kanë improvizuar me gjësende të lira, që i kthyen në objekte dekorative, transmeton Telegrafi.

Lodrat e vjetra janë lyer dhe përdorur si stoli në të shumtën e rasteve, ndërsa pjesë e zbukurimit janë edhe vizatimet që i bëjnë vet fëmijët.

Më poshtë janë disa nga krijimet e bëra vet në shtëpi, që dhoma e të vegjëlve mos të mbetet e zbrazët. /Telegrafi/