Disa njerëz mund të identifikojnë lehtësisht një kafshë në një foto dhe zakonisht u duhen vetëm disa sekonda.

Por jo të gjithë mund ta njohin një kafshë duke parë vetëm një pjesë të trupit të saj – për shembull, hundën, përcjell Telegrafi.

Dhe në këtë rast bëhet fjalë për kafshë që njohim nga librat shkollorë dhe shfaqjet televizive të cilave ua kemi lënë vetëm hundën në foto.

Kontrolloni se sa mirë i njihni kafshët që jetojnë në këtë planet. /Telegrafi/

1. Luani, puma apo macja e shtëpisë?

2. Kali apo zebra?

3. Qen, dhelpër, apo panda e kuqe?

4. Dhi apo dele?

Reklama

5. Leopardi i borës apo dhelpra arktike?

  1. Puma
  2. Zebra
  3. Dhelpra
  4. Dhia
  5. Leopardi i borës