Përfaqësuesi i Partisë Demokratike të Kosovës në KQZ, Arianit Elshani, ka thënë se Yll Buleshkaj nga Zyra për Certifikimin dhe Regjistrimin e Partive Politike, ka ndryshuar qëndrim rreth certifikimit të kandidatëve për deputetë.

Elshani ka thënë se Buleshkaj nuk do ta sillte një rekomandim që të certifikohen kandidatët që kanë probleme me ligjin, duke thënë se ai mund të jetë shantazhuar transmeton Telegrafi.

“Ke ndryshuar interpretimin brenda 24-orëve për certifikimin e listave. Veprimi yt është sulm kundër ligjeve të Kosovës, ky veprim i yti dhe atyre që të kanë dërguar po iu bënë shërbim armiqve të Kosovës. Zotëri Buleshkaj a jeni i vetëdijshëm për rekomandimin që keni bërë”, ka pohuar ai.

Ndryshe, Yll Buleshkaj nga Zyra për Certifikimin dhe Regjistrimin e Partive Politike, i ka rekomanduar KQZ-së të certifikojë listat me kandidatët për deputetë, ku disa prej tyre kanë probleme ligjore. /Telegrafi/