Të gjithë thuajse ëndërrojmë që të kemi veturë të re e të papërdorur, e cila përveç rehatisë, na siguron edhe siguri maksimale e performancë optimale!

Por, jo gjithmonë është e lehtë të bëheni me veturë të re, pavarësisht dëshirës së madhe. Kjo për shkak se veturat e reja kanë çmim më të lartë sesa ato të përdorurat.

Fatmirësisht, ju mund të bëheni me veturë të re duke paguar shumë më lehtë sesa ç’mendoni. Fjala është që për vetëm 369 euro në muaj, ju mund të bëheni me super veturën Nissan Qashqai me pakon Acenta 158KF, automatik.

Auto Mita e ofron këtë super veturë nga brendi prestigjioz Nissan me ofertën fantastike, ku vetura përfshin:

– Motor 1.3 DiG 158KF Mild Hibrid
– Automatik CVT
– Fellne alumini 17″
– Multimedia sistem me ekran 8″
– Replikim I telefonit Android Auto dhe Apple Car Play,
– Kompjuter udhëtimi në instrument tabelë
– Çelës inteligjent
– Kamera mbrapa
– Frenim autonom emergjent
– Sensorë parkimi mbrapa
– Klimë automatike dy-zonale
– FULL LED drita dhe shume pajisje tjera të sigurisë dhe komoditetit.

Pushimet do të shijojnë shumë më shumë nëse vendosni të udhëtoni me Nissan Qashqai. Mos hezitoni dhe përfitoni, nga oferta që ju mundëson udhëtim të qetë, të rehatshëm dhe me madhësinë e duhur për më shumë persona.

Vizitoni showroom-in e Auto Mitës për ta parë veturën nga afër apo edhe për ta testuar atë në vozitje!