Nëse çdo ditë e filloni me aromën e fortë të kafes, ndërkaq e pini të ëmbël, nuk keni nevojë më t’i shtoni sheqer apo qumësht.

Nga tani ju nevojitet vetëm të verdhët e vezës, sepse proteinat nga të verdhët e vezës lidhen për pjesët e kokrrës së kafesë.

Mbase tingëllon çuditshëm, mirëpo mjafton që ta përzieni me kafenë para se ta zieni – dhe kjo është e gjitha.

Shikoni videon dhe zbuloni se si të eliminoni sheqerin nga kafeja, transmeton Telegrafi.

/Telegrafi/