Për nder të 10 vjetorit të përfaqësimit të Renault dhe Dacia, si çdo herë, Auto Mita, e kujdesshme, korrekte dhe falenderuese ndaj klientëve, feston me oferta të veçanta dhe të leverdisshme.

Kësaj radhe këtë 10 vjetor po e feston me ofertë unike për Logan.

Dacia Logan me pakon e lartë Comort, një limuzinë perfekte me ndërrues të shpejtësisë Automatik, motor ekonomik TCe 90KF dhe hapësirë  për pasagjer dhe bagazh të mjaftueshem  për aventurat e juaja.

Me vetëm 196 euro në muaj ju do të keni mundësi ta bëni tuajën këtë veturë fantastike, sepse veç ksaj ju do të merrni falas edhe:

– 1 Servis Gratis

– 1 vit Kasko gratis

– 5 vite garancion

 

Karakteristika e veturës janë këto:

– Drita LED ditore në forma Y,

– Drita ECO LED të shkurta me ndezje automatike,

– Senzorë parkimi mbrapa,

– Klima manuale,

– Vetëfrenim emergjent,

– Ekran me prekje 8” me integrim te Smart Phone Android ose Apple,

– Dritaret elektrike para dhe mbrapa,

– Pasqyret me rregullim elektrik dhe me ngrohje,

– Drita të mjegullës.

– Tempomat dhe limitues I shpejtesisë

– Ngjyra e bardhë e perfshirë në ofertë

 

Ngjyra metalike mund të bëhet me pagesë shtesë si dhe shumë pajisje të tjera tjera të sigurisë dhe komoditetit.

Për më shumë infromacione kontaktoni në:

Nr.tel: 045/500-588 dhe 045/645-666, ose na vizitoni në sallonin tonë.