Një 50 vjeçare, Jennifer Anne Garner është një aktore dhe producente filmash amerikane, e cila ka arritur të qëndrojë e rëndësishme në industrinë e argëtimit për më shumë se dy dekada.

Si studente, ajo fillimisht ëndërroi të bëhej kimiste dhe madje bëri një semestër të kimisë. Megjithatë, ajo zbuloi herët se profesioni i saj ishte aktrimi dhe kështu ajo studioi në Institutin Kombëtar të Teatrit në Waterford, Connecticut.

Në atë institucion, ajo u diplomua për teatër dhe më pas u zhvendos fillimisht në New Jork, ku nuk mori më shumë se disa role dytësore, kështu që ajo filloi përsëri një udhëtim në Los Angeles.

Jennifer Garner (Foto: YouTube)

Në vitin 1997, Jennifer mori rolin e saj të parë kryesor në filmin televiziv “Rose Hill” dhe bëri paraqitjen e saj të parë në filmin artistik në dramën e periudhës “Washington Square”.

Që atëherë e tutje, pjesëmarrja e saj në televizion dhe sete filmike ishte konstante deri në vitin 2001 kur ajo luajti si Sydney Bristow në “Alias”, një serial televiziv i prodhuar nga ABC.

Flitej se e shtrëngonte lëkurën me botox, por ajo e mohon: Ja si duket Jennifer Garner pa grim! Flitej se e shtrëngonte lëkurën me botox, por ajo e mohon: Ja si duket Jennifer Garner pa grim!

Përveç kësaj, në sezonet e para, aktorja fitoi 45 mijë dollarë për episod, që përfaqësonte rreth një milion dollarë për sezonin e plotë me 22 episode.

Jennifer Garner (Foto: Getty Images)

Sidoqoftë, deri në fund të serialit, paga maksimale e Garner ishte 150 mijë dollarë për episod, afërsisht 3.3 milionë dollarë për sezon.

Nga ana tjetër, roli i parë në film i Jennifer Garner ishte përkrah Ben Affleckut, në “Daredevil”, në vitin 2003.

Një vit më vonë, aktorja mori rolin e saj të parë kryesor në komedinë romantike “13 Going on 30”, për të cilën u pagua 3 milionë dollarë.

Jennifer Garner (Foto: Getty Images)

Më vonë, gjatë kohës që ishte e martuar me Ben Affleck, imazhi i saj si një personazh i famshëm u forcua më shumë dhe filloi të punojë për disa marka prestigjioze si Capital One dhe Neutrogena.

Duke alternuar aspektin e saj si aktore dhe atë të ambasadores së kompanive, Jennifer Garner ka arritur të krijojë një pasuri që ekspertët financiarë e vlerësojnë në 80 milionë dollarë.

Jennifer Garner (Foto: Getty Images)

Vetëm në vitin 2009, së bashku me Ben Affleck, ata blenë një shtëpi në lagjen Pacific Palisades të Los Angelesit për 17.5 milionë dollarë, por nëntë vjet më vonë ata e shitën pronën për 32 milionë dollarë. /Telegrafi/