Ish-presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës (SHBA), Donald Trump të hënën prezantoi faqen personale të internetit të quajtur “45 Office”.

Faqja “45 Office” do t’u lejojë individëve të paraqesin letra, kërkesa, intervista dhe deklarata nga ish-presidenti dhe gruaja e tij, Melanie Trump.

Çifti tha në një njoftim të shkurtër për shtyp se janë duke pritur aktivizimin e faqes në internet të presidentit të 45-të të Shteteve të Bashkuara, por edhe për faktin se ata do të vazhdojnë të komunikojnë me ndjekësit e tyre.

Kjo është lëvizja e parë konkrete e Trumpit pas pothuajse dy muajsh mungesë në rrjetet sociale. Si një kujtesë, ish-presidenti amerikan u pezullua nga një numër i madh i platformave sociale për shkak të bërjes së pretendimeve të pasakta dhe thirrjes për një alarm.

Për dy muajt e fundit, ai ka komunikuar me publikun përmes njoftimeve për shtyp dhe tani të gjitha pikëpamjet, mendimet dhe planet e tij do të jenë në dispozicion në faqen e tij zyrtare. /Telegrafi/