Aniyha Battle nga Kalifornia e Shteteve të Bashkuara, e nxori syrin përjashta, mirëpo ky veprim ka mundur ta lëndonte shumë keq.

Syri saj doli më shumë se që duhet, duke rrezikuar të shkëputej prej venave dhe muskujve që e mbajnë, transmeton Telegrafi.

“Këtë veprim e bëj shumë shpesh, mirëpo kësaj radhe e teprova duke e mbajtur gjatë, më shumë se që duhet” ka thënë Battle.

Megjithëse i shkaktoi dhimbje, ajo vazhdoi sërish të qeshte, duke treguar se gjendja është në rregull dhe ajo është mirë. /Telegrafi/