Nxënësit u “frikësuan” kur zbuluan se mësuesi i tyre i matematikës ka marrë pjesë në filma pornografik, dhe se ka realizuar fotosesion nudo.

Scott Sherëood, 50-vjeç, jep lëndën e matematikës në shkollën Peachheaven në lindje të Sussex-it të Australisë, ku nxënësit mbetën të shokuar kur e kuptuan se ai luan në filma për të rritur me nofkën Aaron Cage, transmeton Telegrafi.

Australiani së fundmi gjatë një interviste dhënë ka deklaruar se pornografia nuk duhet konsideruar si profesion, duke e përshkruar si “puna më e mirë sekondare”.

Ishte një nxënësi i cili rastësisht zbuloi identitetin e vërtetë të yllit të filmave porno, pasi hasi në një video në YouTube përbri të cilës ka shkruar “jam i frikësuar”.

Menjëherë filluan edhe nxënësit tjerë të publikojnë fotografi eksplicite të mësuesit të tyre, derisa menaxhmenti i shkollës nuk ishte në dijeni për “punën” e tij të dytë. /Telegrafi/

Aaron Cage