Sfida “10 Years Challenge” që u bë shumë virale para disa javësh, bëri që shumë prej nesh të ktheheshim në atë se si dukeshim një dekadë më parë.

Reklama

Ndërsa disa prej nesh vunë re disa rrudha të reja në qoshet e syve tanë në krahasim me fotot më të vjetra, të tjerëve duket se u ka ndodhur e kundërta.

Dhjetë aktorët më të mëdhenj të Hollywoodit të cilët i kanë mbushur 100 vjet Dhjetë aktorët më të mëdhenj të Hollywoodit të cilët i kanë mbushur 100 vjet

Yjet që gjithashtu iu nënshtruan kësaj sfide, kanë pësuar ndryshime me kalimin e viteve, megjithatë ka edhe nga ata për të cilët ne mendojmë se “u ka ndaluar ora”.

Bright Side ka shqyrtuar se si këta 15 të famshëm dukeshin 10 vjet më parë, dhe ne pyesim veten se çfarë i ndihmon ata të mashtrojnë procesin e plakjes dhe të duken saktësisht të njëjtë për dekada të tëra. /Telegrafi/

Reklama
Reklama

1. Pharrell Williams

2. Salma Hayek

3. Debra Messing

4. Penélope Cruz

5. Will Smith

6. Eva Longoria

7. Naomi Campbell

8. Hugh Jackman

9. Julianne Moore

10. Julia Roberts

11. Christina Ricci

12. Demi Moore

13. Jennifer Lopez

14. Matthew McConaughey

15. Jennifer Love Hewitt