Gjithkush ndryshon me moshën dhe sigurisht të famshmit nuk bëjnë përjashtim.

Reklama

Pak njerëz kujtojnë se kush u bë i famshëm në filma, shfaqje televizive dhe video muzikore në vitin 2000.

Videot muzikore të Avril Lavigne nuk janë më në MTV dhe aktorët nga “American Pie” janë tani të paktën 40 vjeç.

Bright Side ka gjetur disa fotografi që do të tregojnë se sa shumë të famshmit që nga koha kur ata ishin shumë popullorë. /Telegrafi/

1. Avril Lavigne

2. Edward Furlong

3. Kylie Minogue

4. Josh Hartnett

5. Courteney Cox

6. Lucy Lawless

7. Pink

Reklama

8. Paris Hilton

9. Jessica Simpson

10. Christian Slater

11. Kevin Sorbo

12. Mena Suvari

Reklama

13. John Travolta

14. Fergie

15. Alyssa Milano

16. Thomas Jane

17. Sarah Michelle Gellar

18. Freddie Prinze Jr.

19. Heidi Klum

20. Tom Welling

21. Jennifer Coolidge

22. Jodie Foster

23. Alicia Silverstone

24. Hilary Duff

25. Amy Lee

26. Brendan Fraser