Një burrë nga Florida mbrojti tre këlyshët nga sulmet e arinjve.

Pamjet dramatike nga një kamerë vëzhgimi në shtëpi tregojnë Walt Hickox duke reaguar instinktivisht dhe duke u hedhur mes një ariu të madh dhe tre qenve të tij Pickles, Pepper dhe Piper.

Hickox duartrokiti dhe bërtiti për të trembur ariun dhe e shtyu atë përmes derës së verandës së tij ndërsa ai u përpoq ta kafshonte. Më pas ai shtyu stolin përpara derës për të parandaluar kthimin e ariut.

Hickox tha se ai nuk mendoi për asnjë moment për sigurinë e tij dhe vetëm po përpiqej të mbronte kafshët shtëpiake dhe familjen e tij gjatë sulmit.

“Nuk më kaloi shumë në kokën time përveç asaj që do të ndodhte nëse ai do të më kalonte dhe do të hynte në shtëpinë ku po qëndronin qentë e mi dhe gruaja ime”, tha ai për WFTV.

Videoja e sulmit të ariut u bë virale në internet dhe Hickox më vonë shkroi në Facebook se lëndimet e tij ishin, fatmirësisht, vetëm sipërfaqësore. Nuk kishte asgjë për qentë sepse ai i mbrojti me sukses. /Telegrafi/