Ish burri i saj në serial ishte pjesëmarrës në dasmën e aktores turke që luan rolin e Dilarës në serialin “Dila”.

Mediat turke kanë publikuar foto të dasmës dhe krah aktores shihen Gjihani, që në serial është burri i saj.

dilara 1

dilara 2