Një pjesë e madhe e artistëve të mëdhenj ndërkombëtarë kanë pësuar ndryshime të shumta ndër vite.

Prej tyre është edhe aktorja e njohur Jennifer Lawrence, e cila njihet për një numër të konsiderueshëm rolesh në filma të ndryshëm.

Të gjitha këto i kanë siguruar asaj 6 miliardë dollarë përfitime, ndërsa në vitin 2015 dhe 2016 u shpall si ndër aktoret më të paguara në botë.

Si një personazh që inspiron, Jennifer njihet edhe për paraqitjet e saj skenike, për të cilat komentohet në masë të madhe.

E News ka sjell ndryshimet e aktores ndër vite, që në secilën prej tyre ajo mahnit me dukjen.

Reklama

 1. 2007

2. 2008

   3. 2009

   4. 2010

5. 2011

 6. 2012

 

Reklama

   7. 2013

 8. 2014

   9. 2015

   10. 2016

   11. 2017

   12. 2018

   13. 2019

/Telegrafi/