Aktorët Angelina Jolie dhe Brad Pitt preferojnë që fëmijët gjashtë e tyre të mos i ekspozojnë para botës.

Ata kanë vendosur që t’i shkollojnë nga shtëpia, ndërsa asnjëri deri më tani nuk posedon rrjete sociale.

Por, gjithë kjo privatësi ka bërë që shume njerëz të mendojnë edhe më shumë se çfarë mund të bëjnë fëmijët e tyre.

Dyshja posedojnë gjashtë fëmijë, tre të parët Angelina kishte vendosur t’i adaptonte, ndërsa tre të fundit janë fëmijët biologjik të saj.

Bright Side për shkak të kuriozitetit ka vendosur që të ndajë disa imazhe në të cilat shihet dallimi i tyre ndër vite.

1. Maddox Chivan

2. Pax Thien

3. Zahara Marley

4. Shiloh Nouvel

5. Knox Léon and Vivienne Marcheline

/Telegrafi/