Tregjet e naftës së papërpunuar ishin shumë të paqëndrueshme gjatë javës së shkuar.

Aktualisht nafta e papërpunuar në tregjet aziatike po tregtohet me 64.96 dollarë për fuçi.

Lufta tregtare, forca e dollarit dhe sanksionet iraniane mbeten indikatorët e çmimeve që diktojnë çmimin e naftës së papërpunuar. /Telegrafi/