Në pamje të parë, ky imazh duket thjesht si një pamje e ngushtë e një trungu peme.

Por nëse shikoni më nga afër, shikuesit me sy skifteri duhet të jenë në gjendje të shohin diçka të maskuar në të.

Me pendët e tij që përzihen pa probleme në modelet e trungut, ky buf lindor është pothuajse i pamundur të dallohet.

Por fotografi me sy të mprehtë Larry Lynch pati fatin të kapte zogun e bukur teksa fshihej në një pemë afër shtëpisë së tij në Florida.

Larry, 50 vjeç, tha: “U ndjeva shumë i emocionuar dhe i lehtësuar që imazhi doli kaq mirë. Përgatitja e ndriçimit për këtë fotosesion ishte e komplikuar”, vazhdoi ai.

Ju mund të keni sytë e një skifteri nëse mund ta dalloni macen të fshehur mes trungjeve në këtë iluzion optik në 20 sekonda Ju mund të keni sytë e një skifteri nëse mund ta dalloni macen të fshehur mes trungjeve në këtë iluzion optik në 20 sekonda

Nëse ende nuk po e dalloni, shikoni në qendër të sipërme të fotos. Koka e bufit mund të shihet përballë kamerës, me sytë, veshët dhe sqepin e tij të dukshëm. /Telegrafi/