Nëse mund ta dalloni macen që fshihet në këtë iluzion optik të ndërlikuar brenda 20 sekondave, mund të keni sytë e një skifteri.

Imazhi i mëposhtëm ka bërë përdoruesit e rrjeteve sociale të grinden me njëri-tjetrin – por a jeni gati për detyrën? Thuhet se macja djallëzore fshihet midis tufës së trungjeve dhe përzihet pa problem.

Por shikuesit kanë mbetur të hutuar teksa shikojnë oborrin e fermës – duke u përpjekur të gjejnë kafshën me gëzof. Shikuesit e shpejtë që e panë macen brenda 20 sekondave mund të jenë në gjendje të pretendojnë se kanë shikimin e një grabitqari.

Fotoja u shpërnda në Reddit pasi përdoruesit u sfiduan të gjenin macen. Shumë prej atëherë e kanë dhënë një hap dhe kanë ndarë reagimet e tyre në komente.

Reklama
Reklama

Një përdorues i frustruar shkroi: “Ende nuk e shoh macen”, ndërsa një tjetër shkroi, “Unë jam gati të lë”. Një i tretë shkroi: “Unë shoh vetëm dru”. Për ata që kanë vështirësi, duhet të përqendroni vëmendjen tuaj në këndin e poshtëm të djathtë të shkrimeve.

IIluzioni i ndërlikuar optik i një gruaje që pret në aeroport i lë të gjithë të hutuar – por a mund ta shihni se çfarë po ndodh? IIluzioni i ndërlikuar optik i një gruaje që pret në aeroport i lë të gjithë të hutuar – por a mund ta shihni se çfarë po ndodh?

Dhe nëse e keni ende të ndërlikuar, mund të lëvizni në fund për përgjigjen. /Telegrafi/