Nëna e paemëruar nga Teksasi i Shteteve të Bashkuara, ishte e zënë për vetëm një moment, kur fëmijët e saj shfrytëzuan rastin dhe të nisin atë që për ta do ishte një tortë.

Me të dëgjuar diçka në kthinën e ushqimeve, ajo shkoi me shpejtësi, ku i gjeti fëmijët të mbuluar nga mielli, transmeton Telegrafi.

Të vegjlit ishin mbuluar në të bardhë, teksa dyshemeja u mbulua me miell, megjithatë nëna vazhdoi të qeshte dhe nuk dukej e mllefosur.

“Kjo është hera e fundit që po qeshi, të mos ketë herë tjetër, sepse do t’ju ndëshkoj”, ka thënë nëna, teksa fëmijët vazhdonin me ‘tortën’.

Por, ajo nuk e lejoi të bijën të hapte edhe disa enë, duke i kërkuar që të shfrytëzonte miellin, i cili edhe ashtu duhej të hidhej në plehra. /Telegrafi/