Humbja e peshës është diçka që shumë njerëz dëshirojnë ta arrijnë.

Megjithatë, për të humbur peshë nevojitet shumë përkushtim dhe durim, e shpeshherë njerëzit dështojnë në synimin e tyre, transmeton Telegrafi.

Nëse dëshironi të humbni peshë dhe jeni duke i kërkuar mënyrat më të mira për të djegur shumë kalori, atëherë më poshtë i keni disa prej mënyrave se si mund t’i digjni më shumë se 300 kalori brenda një ore.

Ushtrimi në makinë eliptike – 303 kalori

Ushtrimet aerobike në ujë – 334 kalori

Ushtrimet pilate – 345 kalori

Hiking – 364 kalori

Basketbolli – 485 kalori

Tenisi – 485 kalori

Vrapimi në shkallë – 546 kalori

Noti – 596 kalori

Kërcimi me litar – 716 kalori