Magic Johnson, ish-drejtori i transferimeve të basketbollit të Los Angeles Lakers, foli gjerësisht rreth rrethanave që e detyruan atë të linte atë pozitë.

Reklama

Ai vuri në dukje se në marrëveshje me pronarin e klubit, Jini Bas mori leje që të mos jetë plotësisht i pranishëm.

“Unë u pajtova sepse më konfirmoi se do të kisha pushtetin për të marrë vendime, por gjithashtu vura në dukje se nuk mund të heq dorë nga biznesi i parave”, tha Johnson.

Megjithatë, ai tha se jo të gjithë kishin një kuptim të mënyrës së punës së tij.

“Fillova të dëgjoj thashetheme që të mos kalojë kohë të mjaftueshme në zyrë ose të bëj më të mirën time. Kam dëgjuar se Drejtori i Përgjithshëm Rob Pelinka kishte folur gjëra të tilla. Pas shpine dhe nuk më pëlqen. Miqtë e mi gjithashtu më thanë të dëgjoja histori të tilla. Askush nuk ma ka ngulitur thikën pas shpine”, tha Johnson.

Reklama
Reklama

Legjenda e basketbollit tha se dëshironte ta shkarkonte, Luke Walton, por ai ishte kundër një vendimi të tillë, e vila bëri që të vendos të largohej.

Ndryshe, ai tregoi se ka dashur të bënte lëvizje sa i përket Lonzo Ball e Julius Rendel dhe Ivica Zupecit. /Telegrafi/