Rep-artisti i njohur, Machine Gun Kelly, tashmë ka filluar terapitë kundër lëndëve narkotike.

30-vjeçari po ndërmerr hapa që të ndalojë prej kësaj ‘rutine’, por që nuk pret të ndodhë brenda natës, shkruan Daily Mail.

“Tani, lëndët narkotike janë zgjedhje për lumturi e art, më shumë se sa që krijohet ves. Jam duke u munduar të largohem prej tyre”, është shprehur ai.

Tutje ai shtoi: “Jam duke marrë terapi. Është hera e parë që po e bëj, më duhet të bëjë dallimet mes Machine Gun Kelly dhe Colson Baker (emri i vërtetë i tij)”.

Kelly përpos këtyre veprimeve që po bon, përmendi se një ndihmë shumë e madhe është edhe e dashura e tij, Megan Fox.

Për shkak të saj, ai është në gjendje që të mos mendojë shumë për përdorimin e lëndëve. /Telegrafi/