Bukuroshja e njohur shqiptare, Luana Vjollca, është gjendur këtë muaj në kopertinën e revistës së famshme britanike, “Global Woman”, e cila udhëhiqet nga shqiptarja e suksesshme, Mirela Sulo.

Nën titullin “Fuqia që nis përparësitë e një gruaje”, Vjollca ka folur rreth fuqizimit të gruas dhe asaj se çfarë ajo ka bërë në këtë drejtim.

“Luana Vjollca është prezantuese, këngëtare dhe personazh me ndikim në rrjetet sociale në Shqipëri”, nis shkrimin revista “Global Woman”, transmeton Telegrafi..

Karriera e saj në televizion arriti kulmin me shfaqjen e saj televizive “Shiko kush po luan”, një shfaqje argëtuese që e sjell Luanën si nikoqire dhe si bashkë-autore, gjatë gjithë sezonit televiziv të vitit 2017.

Elokuente, e buzëqeshur dhe pozitive, ajo dinte të bënte audiencën për veten e saj, duke u shfaqur para tyre plot origjinalitet, energji dhe frymëzim.

Në këtë kopertinën e kësaj reviste, ajo ndan më shumë detaje rreth punës së saj, fatit, karrierës, ëndrrave, qëllimeve por edhe thelbin e një jete të gëzueshme dhe përmbushje absolute.

Foto: Luana Vjollca/Instagram

Ajo është shumë e apasionuar pas fuqizimit të grave. Ajo me të vërtetë beson se gratë nuk kanë nevojë për burra dhe gra që të jenë në të njëjtën faqe në lidhje me një temë të tillë dhe të fillojnë të bëjnë ndryshime.

Nuk ka një shtyllë më të madhe të stabilitetit sesa një grua e fortë, e lirë dhe e arsimuar, shkruan më tej revista “Global Woman”.

Luana është një vizitore e vazhdueshëm në jetimoren ‘Zyber Hallulli ’dhe ajo mban një lidhje të ngushtë me të gjithë fëmijët atje, veçanërisht vajzat.

“Puna, puna dhe puna vetëm. Definitivisht besoj se nëse punoni drejt asaj që ju ëndërroni ose synoni, do ta realizoni atë një ditë. Nuk ka asgjë të pamundur. Ekzistojnë vetëm gjëra të mundshme që kërkojnë shumë vullnet, punë të palodhur dhe pasion për t’i bërë ato të funksionojnë siç duhet”, ka thënë Luana për “Global Woman”. /Telegrafi/