Golden Eagle dhe bukuroshja, Luana Vjollca, kanë bashkuar forcat për të realizuar fushatat e arshdhshme reklamuese.

Moderatorja televizive dhe këngëtarja shqiptare, Luana Vjollca, kështu bëhet imazhi më i ri i pijes energjike Golden Eagle.

Kompania Frutex dhe bukuroshja shqiptare kanë arritur marrëveshje, që e njëjta të jetë imazhi më i ri i pijes energjike, Golden Eagle.

Imazhi i moderatores shqiptare do të jetë pjesë e kanaqeve të Golden Eagle, po ashtu e njëjta do të jetë edhe pjesë e një spoti publicitar i cili do të shfaqet ne mediat elektronike.

Luana Vjollca, është një moderatore dhe këngëtare e njohur në trojet shqiptare, ku përmes këngës dhe emisioneve televizive ka arritur te rrëmbejë zemrat e publikut mbarë shqiptar.

Duke marrë parasysh këta faktorë, kompania Frutex, e ka përzgjedhur Luanën që të jetë imazh i brendit dhe pijes energjike Golden Eagle.

artikull i sponsorizuar