Asnjë politikan nuk i duket në sytë e festës më të madhe kombëtare e shtetërore, Ilindenit, të mashtrojë popullin dhe të përhapë gënjeshtra. Por kur është fjala për Mickoskin, ai nuk ka asgjë të shenjtë apo domethënëse, thonë nga LSDM-ja si reagim ndaj qëndrimeve të shprehura të liderit të OBRM-PDUKM-së, Hristijan Mickoski.

Nga partia theksojnë se “qytetarët janë për BE-në, ndërsa kundër saj është vetëm Mickoski, së bashku me partnerin e tij Dimitar Apasiev, i cili për Ilinden shëtit nëpër rrugët e shtetit fqinj”.

“Ajo është shoqëria kundër BE-së që mbron interesat e të tjerëve”, theksojnë nga LSDM.

Mickoski tha sonte se partia e tij nuk do të heqë dorë nga deklarata për referendumin./Telegrafi/

Reklama